Sanromà Restaurant
El Restaurant

Un espai que desperta el sentit del gust

A poc més de dos quilòmetres del centre de Reus, a l'entrada de Castellvell del Camp, Sanromà Restaurant ha construït durant més de tres dècades una proposta gastronòmica única a la zona. Partint de la tradició de la cuina catalana de l'àvia, l'establiment ha assolit l'excel·lència gràcies a la innovació dels seus professionals.

Sanromà Restaurant és ampli, té un renovat i funcional disseny, confortable i elegant al mateix temps, ideal per trobar-se amb la família, amics i clients. Gràcies al tracte professional i acurat del servei, la presentació i els sabors que hi trobaran a cada plat i gràcies a l'ambient de l'establiment, ningú quedarà indiferent després de la seva visita.

 
 
La Cuina

Cuina tradicional amb un toc d'innovació

La cuina Sanromà Restaurant

Amb més de 30 anys d'experiència, Sanromà Restaurant ofereix una cuina de mercat amb productes de temporada, elaborada des de la més antiga tradició de la cuina catalana i dotant-la dels tocs d'innovació propis dels nostres dies.

Partint dels productes que ens ofereix la terra, -verdures i hortalisses de km 0 de l'hort de la propietat- afegint una selecció de plantes aromàtiques mediterrànies que recull diàriament l'àvia Rosa, les millors carns i el millor peix i marisc que seleccionem dels nostres proveïdors, la proposta culinària del nostre establiment ens durà a fer un viatge i a redescobrir la nostra cultura gastronòmica.

 
La cuina Sanromà Restaurant
 
 
El Celler

Les joies de la nostra terra

La sort de tenir al costat de casa alguns dels millors vins del món, procedents de la veïna comarca del Priorat, és tot un privilegi pel Sanromà Restaurant. El client podrà escollir entre una extensa carta de més de 250 referències, principalment dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant, juntament amb vins d'altres denominacions de la zona, com són la Conca de Barberà, la Terra Alta o Tarragona, els millors caves i champagnes i petites joies d'altres indrets del món. Agustí Sanromà s'encarregarà de proposar la millor combinació entre el menjar i aquests vins, al gust particular de cada client, rematant-ho amb una àmplia i exclusiva gama de destil·lats: whiskies, ginebres i conyacs.

 
Contactan's

Omple el formulari per contactar amb el nostre restaurant

Sanromà Restaurant també ofereix una exclusiva sala privada on fer-hi reunions d'empresa o trobades privades amb tots els serveis i la comoditat d'aquest establiment. La direcció del local recomana sempre reservar prèviament per aquest tipus de trobades.

Per reservar truca al 977 855 212

Enviar

Contacte

Sanromà Restaurant
Avinguda Reus, 24
43392 Castellvell del Camp
Tel. 977 855 212
info@sanromarestaurant.cat

 
Time

De 13:00 a 15:30 i de 21:00 a 22.30 hores.
Diumenge i Dilluns nit i dimarts tot el dia tancat

 
Map

Veure mapa

 
 
Contacte

Sanromà Restaurant
Avinguda Reus, 24
43392 Castellvell del Camp
Tel. 977 855 212
info@sanromarestaurant.cat

 
Time

De 13:00 a 15:30 i de 21:00 a 22.30 hores.
Diumenge i Dilluns nit i dimarts tot el dia tancat

 
Map

Veure mapa

 
 

 

Dockset Comunicació